A mobil-DJ - 1.

 2009.08.15. 19:18

Ennek most nincs előzménye, egyszerűen a mobilon hangosan zenét hallgatók ellen szólok. Őket azért elég sokan utáljuk, sőt, úúútáljuk, nemde?

Cölöp Józsika raj csávó hírében állt a "tesók" körében, mindig nagyon laza volt, egyszer talán még a rendőröknek is beszólt igazoltatáskor. Persze ezt bárki megtehette az ő helyében, de csak kevesen ismerték fel, ugyanis mostanában annyira elharapózott a cigányok elleni erőszak, hogy már senki nem mert hozzájuk nyúlni, leszámítva a "tesókat". Amúgy sem erősítettek gyereknevelésben a kedves szülők, túl sok elfoglaltságot jelentett nekik valamelyik házat "állványozni" az utcán nap mint nap, meg a kocsmákban a részeg tömegverekedésekben való részvétel (apuka még az elején küzdött azért, hogy visszakapja a régi cégénél az asztalos szakmáját, de a gyár - vele vagy nélküle - csődbe ment, aztán a kényszer rávezette, hogy van ennél a szakmánál jóval jövedelmezőbb tevékenység is). Szóval Józsika szabadnak érezte magát, iskolába sem járt nagyon, mert a tanárokat lúzernek tekintette, önmagát pedig a jövő roma DJ-császárának, aki mindig a legjobb muffokat kapja meg (legutóbb a 12 éves, de legalább 20-nak látszó Andzsélát, akire a lakótelep összes kis rodrigója csorgatta a nyálát, de még a sápadtarcúak közül is néhány), és minden este muláj van. Korán el is kezdte szoktatni magát a dizsi hangerejéhez, a zenegépét 8-as hangerő alá nem tekerte le, csak ha már végképp nem értette, mit akar a Hernándó a telefonban. Máshogy hogy a fenébe tudja megérteni majd a jövőben, milyen zenét - esetleg mást - akarnak kérni tőle a kiscsajok a pultnál, vagy az alatt?

Szóval mindenhol igyekezett szakmai tapasztalatokat gyűjteni, autóban, tömegközlekedésen, otthon, suliban, "Fukaréknál" az autórádió soron, minél hangosabb, annál jobb, csak dübörögjön a basszus, basszus. Miután végigdolgozta, végigtanulta ilyenformán a napot, elindult hazafelé a villamoson. Zene elő, nosza mindenki ropja, jeeee, legalábbis a képzeletében, csak 1-2 rasszista bunkó mert ránézni, biztos azért, mert cigány vagyok, gondolta, vagy azért, mert nem műkedvelők, biztos utálják a kultúrát, de nem foglalkozott velük, szeme előtt csak a DJ-mesterség lebegett. Mielőtt felváltotta volna a vastag végbélnyílás víziója, amikor kattant a bilincs, és mintha Jeszenszky Zsoltika elégedett arcát is látta volna maga előtt, amikor beszállították a rendőrségre, ahol is az orra alá dörgölték a vádakat: jogdíjas művek tömkelegét mutatta be nagyközönség előtt anélkül, hogy bárkitől is engedélyt kért volna a szerzők közül, arról már nem is beszélve, hogy a DJ-vizsgája sem volt meg. Nem képzelődött, valóban sikerült kifognia az egyetlen olyan járatot, amire Jeszenszky Zsolt, a MAHASZ és a Magyar Lemezlovas Egyesület elnöke is kénytelen volt felszállni a szervízben lévő autója okán.

Mielőtt teljesen elsötétült volna minden a végösszeg hallatán, amit még a védelmi pénzből és prostifuttatásból élő rokonok sem lettek volna hajlandók összedobni, utoljára bevillant azoknak a náciknak, Magyar Gárda és Jobbik-szimpatizánsoknak és tagoknak a képe a tévéből, akiket a rendőrség nemrég letartóztatott, és akik valószínűleg a leendő közönség nagy részét alkották volna a kóterban, most, hogy a rendőrség nem mert hozzányúlni a romákhoz az őket ért atrocitások miatt. Hirtelen a DJ-pult előtt picsogó kiscsajok átváltoztak kopasz, szőrös, nagydarab férfiakká, akik ugyanazt szerették volna, mint a kiscsajok: a seggét. Jeszenszky Zsolt, rohadjál meg, ezt még nagyon megbánod! Aztán sötétség.

Címkék: zene tömegközlekedés utas tahó hangos

A bejegyzés trackback címe:

https://igazsagoszto.blog.hu/api/trackback/id/tr151311656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veronikamama 2009.09.27. 15:28:02

Meglehetősen nagy tábora van aki úgy hallgatja a zenét a buszon,villamoson, hogy az a fél jármüvet zavarja, csak őt nem. Kis franc kiváncsi arra a dübögésre. Azt gondolják ettől lesznek igazi DJ-k, nagyfiúk, aki más zenét hallgat, DNS-ből köcsög, mert az az igazi, ami az amúgy retkes fülét teleordibálja...

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2009.09.28. 22:56:57

@Veronikamama: Hát, nem tudom, hogy igazából mit gondolnak, nem is nagyon érdekel. Kussoljon be, és kész. Mellesleg azt sem értem, hogy ha annyira sok embert zavar, mi a francért nem szólnak rá? Illetve van egy elképzelésem: mert mindenki puhapöcs. Én párszor már rászóltam az ilyenekre, de senki nem állt mellém, illetve egyszer igen, de bár ne tette volna (egy ittas idősebb fószer volt, és csak még rosszabb lett a helyzet). Elhiszem, hogy én sem vagyok százas, de az egyenesen meggyőződésem, hogy amit ők csinálnak, az nem csak engem zavar egyedül. Ennek ellenére a sok birka csak ül a helyén. Ha úgy vesszük, ők ugyanannyira felelősek a kialakult helyzetért.
süti beállítások módosítása