Ezt most nem én találtam ki

 2009.11.20. 23:37

Mit mondjak? Egyik szemem sír, a másik nevet. Sír, mert megint van valami csörte az országban, és nevet, mert ez valahol az "isteni" igazságszolgáltatás egy meglehetősen nyakatekert és bizarr módja.

Igen, a sajóbábonyi és a többi hasonló eseményekről van szó. Azt már a putrisoron lakó utolsó kis cigánygyerek és a vele szomszédos magyargyerek is tudja, hogy a Jobbik/Magyar Gárda összecsapott a cigányokkal. Most felejtsük el, hogy ki mit kezdett el, jó messzire és jó mélyre le lehet ásni, mire a gyökerekhez elérünk (bár gyökeret így is rengeteget találunk a történetben, de most nem úgy értettem). A lényeg, hogy összecsaptak. Namármost én nem szeretem a cigányokat, én csak a dolgos cigányokat szeretem (igen, találkoztam olyannal is, vidéken alsó szomszéd volt, és kifejezetten rendes emberek, MINDANNYIAN dolgoztak, és a hangjukat nem lehetett hallani a lépcsőházban SOHA). Másrészt nem szeretem a turbómagyarokat sem, mert gyakran rendkívül buták, és sokszor ostobán és otrombán kezelik le a dolgokat, arról nem is beszélve, emiatt mennyire könnyen manipulálhatók (erre sem térnék ki), így gyakran önmaguk és mindenki más legnagyobb ellenségeivé válhatnak.

Nekem mindig is megvolt a magam elmélete arra nézve, mi lenne a legjobb az országnak: egybezárni a cigányokat a turbómagyarokkal szemtől szembe, beszéljék meg a dolgokat, aki kitántorog a helységből, azt pedig megkérdezni, most hogy látja a helyzetet. Tessék, 2 legyet ütöttünk egy csapásra, ugyanis biztos, hogy mindkét csapatból azok mennek el beszélgetni, akikben teng a fölösleges energia, meg amúgy is balhés alakok, és akiktől a lakosság is retteg. Szóval aki véletlenül túléli és ki is jut a helységből, azt lehet vinni a fogdába filozófiára nevelni és megnyugodni, lehiggasztani. Most húzzátok a szátokat? Miért? Nem jogállam, nem demokratikus és nem humánus? Persze, de ne legyünk már ennyire szentimentálisak, miért kellene sajnálnunk azokat, akik más rovására cselekednek, és ez mindkét félre vonatkozik. Tehát azt mondhatjuk, hogy az ország csak nyerhet ezzel a megoldással, lehet, hogy kicsit nem voltunk polkorrektek (melyik félhülye GYP-s találta ki ezt??), lehet hogy nem voltunk humánusak (hja, kérem, az élet nem habostorta), de egy egész ország néz így szebb jövő elé, kevesebb haszontalan, emiatt a normális állampolgárnak rendkívül sok pénzbe kerülő állampolgárral (közülük sokan egyébként is gyűlölik ezt az állampolgárságot). Tehát kedves normális honfitársaim, kezdjük el felszerelni a webkamerákat a terekre, dőljünk hátra kényelmesen a kanapán vagy a fotelban, és élvezzük, ahogy egyre kevesebbre lesz szükség adópénzeinkből a herék fenntartására.

Mi? Hogy ártatlan emberek is érintettek lehetnek? Lehetnének, és itt jön be az az aspektus, amiről nem beszélt eddig senki: a magyar társadalom felelősségéről. A sok magyar ember ül csendben a helyén, abból baj nem lehet. Hát tessék, itt a baj, amiért HAGYTÁTOK magatokat nap mint nap kompromittálni, amiért nem mozdultatok meg és nem csaptatok egy jó nagyot az asztalra ilyen vagy olyan okokból, csak a kocsmapult mellett voltatok bátrak, és azért, mert voltatok annyira kibaszottul önzők, hogy nem érdekelt az ország érdeke benneteket, csak a saját jólétetek és kényelmetek, amit meg kilóra-dekára megvásároltak a politikusaink. Ha nem lettetek volna ennyire önzők, nem dőltetek volna be a dumájuknak. Melyik amőba hitte azt közületek, hogy büntetlenül lehet mindenkinek osztogatni és ennyi dologtalan élősdi herét eltartani? Javaslom, mindenki várja meg, amíg túlnemzeti és alulnemzeti honfitársaink lejátszák a maguk meccsét, aztán pedig irány a parlament, a képviselőket mindet bekasztlizni a maradék harcosokkal, és megmondani nekik, hogy íme ők azok, akik miatt ennyire elfajult a helyzet. Aztán hátra is dőlhetünk kényelmes székünkben egészen a követező munkanapig: igen, ma sokat tettem a közjóért. Nem a politikusok és az állam, akiktől addig a segítséget vártuk hiába, hanem mi magunk. Érezd, milyen újra kihúzva, egyenesen járni?

Címkék: világ egyensúly való igazságosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://igazsagoszto.blog.hu/api/trackback/id/tr391540921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása